Електронні канали комунікації: функції, переваги, недоліки - Турчина (Побережна), Марія Петрівна (My University, 2012)
В статті надано визначення терміну «електронна комерція». Також надано перелік каналів електронної комерції, які використовуються на сучасному підприємстві.
Keywords: електронна комерція; канали комунікації; інформаційна система; электронная коммерция; каналы коммуникации; информационная система; e-commerce; communication channels; information system; кафедра економіки праці та менеджменту