Self-confidenceas a component of psychological healtn of personality - Khomitska (Lyashenko), Valentyna; Pavliuk, Iryna (My University, 2020)
Психологічне здоров'я є властивістю розвиненої особистості. Здоров'я людини як складне, багатогранне явище, яке залежить від багатьох факторів, активно обговорюється в медицині, психології, фізіології, соціології та інших науках. Психологія цікавиться аспектом проблеми здоров'я - психологічного здоров'я, яке також розглядається у зв'язку з психологічним благополуччям людини. Саме психологічне благополуччя людини є показником його психологічного здоров'я. Psychological health is a property of a developed personality. Human health as a complex, multifaceted phenomenon, which depends on many factors, is actively discussed in medicine, psychology, physiology, sociology and other sciences. Psychology is interested in its aspect of the problem of health - psychological health, which is also considered in connection with the psychological well-being of man. It is the psychological well-being of a person is an indicator of his psychological health.
Keywords: впевненість; здоров'я особистості; self-confidence; health of personality; кафедра фізичного виховання