Типологія кодів культури в українській і англійській інтертекстуальній фразеології - Галинська, Олена Миколаївна (My University, 2012)
У статті розглянуто поняття “код культури” та виділено основні коди культури в інтертекстуальних фразеологізмах української і англійської мов.

The term “code of culture” has been considered and the main codes of cuture in intretextual phraseologisms of Ukrainian and English have been determined.
Keywords: код культури; code of culture; лінгвокультура; фразеологізм; linguistic culture; phraseologism; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації