Інноваційні підходи у вихованні студентської молоді - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2013)
Досліджено процеси формування особистості в системі вищої школи, теоретико-методологічних проблем організації виховної діяльності у ВНЗ; інноваційних підходів до виховної роботи зі студентською молоддю.
Keywords: студентство; гуманітарне виховання; кафедра гуманітарних дисциплін