Майонезний соус з використанням насіння льону - Аннєнкова, Надія Борисівна; Рудавська, Ганна Богданівна (My University, 2011)
Доведено можливість удосконалення пісних майонезів та підвищення їх біологічної цінності за рахунок використання борошна із насіння льону та інших рослинних добавок. Proved the possibility of upgrading the mayonnaise sauces and increasing their biological value with the help of use of flax seeds and other natural addings.
Keywords: майонез; льон; цінність; mayonnaise; flax; nutritious; кафедра експертизи харчових продуктів