Аннєнкова, Надія БорисівнаРудавська, Ганна Богданівна2015-05-192015-05-192011Аннєнкова, Н. Б. Майонезний соус з використанням насіння льону / Н. Б. Аннєнкова, Г. Б. Рудавська // Продовольча індустрія. – 2011. – № 5. – С. 40-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20492Доведено можливість удосконалення пісних майонезів та підвищення їх біологічної цінності за рахунок використання борошна із насіння льону та інших рослинних добавок. Proved the possibility of upgrading the mayonnaise sauces and increasing their biological value with the help of use of flax seeds and other natural addings.uk-UKмайонезльонцінністьmayonnaiseflaxnutritiousкафедра експертизи харчових продуктівМайонезний соус з використанням насіння льонуArticle