Кошова, Валентина МиколаївнаКоберніцька, Аліна Олександрівна2016-06-172016-06-172016Кошова, В. М. Використання каркаде для приготування холодних чаїв / В. М. Кошова, А. О. Коберніцька / Современные тенденции в науке и образовании : сборник научных статей, Краков. 30.01.2016 – 31.01.2016. – С. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23639Пріоритетним напрямком виробництва безалкогольних напоїв із нетрадиційної сировини є включення в рецептуру рослинної сировини, яка має високу антиоксидантну активність, збагачена біологічно активними речовинами, вітамінами. The priority of non-alcoholic beverages with new raw material recipe is the inclusion of plant material that has a high antioxidant activity, enriched with biologically active substances, vitamins.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствахолодний чайкаркадеплоди шипшинифункціональні напоїіce TeaHibiscusrose hipsfunctional drinksВикористання каркаде для приготування холодних чаївArticle