Використання каркаде для приготування холодних чаїв - Кошова, Валентина Миколаївна; Коберніцька, Аліна Олександрівна (My University, 2016)
Пріоритетним напрямком виробництва безалкогольних напоїв із нетрадиційної сировини є включення в рецептуру рослинної сировини, яка має високу антиоксидантну активність, збагачена біологічно активними речовинами, вітамінами. The priority of non-alcoholic beverages with new raw material recipe is the inclusion of plant material that has a high antioxidant activity, enriched with biologically active substances, vitamins.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; холодний чай; каркаде; плоди шипшини; функціональні напої; іce Tea; Hibiscus; rose hips; functional drinks