Покращення якості хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна . - Михонік, Лариса Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Шупило, Кристина Олександрівна (My University, 2017)
Висвітлено комплекс заходів щодо покращення якості безглютенового хліба. Включення в рецептурну композицію для виготовлення безглютенових хлібних виробів суміші кукурудзяного борошна тонкого і крупного помелу забезпечує гарний об’єм хліба з пружною та еластичною м’якушкою.A set of measures to improve the quality of gluten-free bread is highlighted. The inclusion of a mixture of fine and coarse corn flour in the recipe composition for the production of gluten-free bread products provides a good volume of bread with a springy and elastic crumb.
Keywords: безглютеновий хліб; технологічний процес; целіакія; борошно круп'яних культур; cereal flour; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; gluten-free products; technological process; celiac disease