Михонік, Лариса АнатоліївнаБондаренко, Юлія ВікторівнаШупило, Кристина Олександрівна2023-03-132023-03-132017Михонік, Л. А. Покращення якості хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна / Л. А. Михонік, Ю. В. Бондаренко, К. О. Шупило // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 43-46https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39064Висвітлено комплекс заходів щодо покращення якості безглютенового хліба. Включення в рецептурну композицію для виготовлення безглютенових хлібних виробів суміші кукурудзяного борошна тонкого і крупного помелу забезпечує гарний об’єм хліба з пружною та еластичною м’якушкою.A set of measures to improve the quality of gluten-free bread is highlighted. The inclusion of a mixture of fine and coarse corn flour in the recipe composition for the production of gluten-free bread products provides a good volume of bread with a springy and elastic crumb.otherбезглютеновий хлібтехнологічний процесцеліакіяборошно круп'яних культурcereal flourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівgluten-free productstechnological processceliac diseaseПокращення якості хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна .Thesis