Теоретико-методологічні аспекти обліку нематеріальних активів - Ткаченко, Надія Марківна (My University, 2010)
Досліджено теоретичні аспекти нематеріальних, активів. Встановлене регулювання правових відносин у сфері інтелектуальної власності, підхід до нарахування амортизації нематеріальних активів, облік операцій з нематеріальними активами.

The theoretical aspects of the intangible, assets. Installed regulation of legal relations in the field of intellectual property approach to the amortization of intangible assets, accounting of transactions with intangible assets.
Keywords: нематеріальні активи; собственность; property laws of Ukraine; інтелектуальна власність; Закони України; рахунки; інформація; оцінка; амортизація; термін; accounts; information; evaluation; amortization; method; period; кафедра обліку і аудиту