Планування потреби фінансових ресурсів для забезпечення діяльності акціонерних товариств - Роговий, Андрій Віталійович (My University, 2008)
Дисертацію присвячено розробці теоретичних і практичних засад планування фінансових ресурсів при обґрунтуванні основних напрямків ефективного фінансового управління акціонерними товариствами харчової галузі. Представлена робота дозволяє дослідити стан планування фінансових ресурсів акціонерних товариств харчової галузі та розробити рекомендації щодо покращення фінансового управління з використанням інструментарію планування. The dissertation is devoted to working out theoretical and practical aspects of planning financial resources at a substantiation of basic directions of an effective finance administration, and also to search out ways of system of management improvement at joint-stock companies of food processing industry.
Keywords: фінансові ресурси; фінансове управління; менеджмент; фінансове планування; акціонери; finance administration; management; joint-stock company; financial planning toolkit