Івахно, Ольга ОлександрівнаЛявинець, Георгій МихайловичАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-09-012014-09-012014Івахно, О. Дослідження стійкості до окислення фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату під час зберігання / Оля Івахно, Георгій Лявинець, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 100-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16507Пряноароматичну сировину можна рекомендувати не тільки як смакові інгредієнти, а й як носії природних антиоксидантів. Таким чином, внесення в олію пряноароматичної сировини уповільнює процес окиснення, подовжує термін зберігання фітоолійного напівфабрикату. Pryanoaromaticheskih raw materials can be recommended not only as flavoring ingredients, but also as carriers of natural antioxidants. Thus, making the oil pryanoaromaticheskih raw slows oxidation and prolongs shelf life fitooliynoho semis.uk-UKнапівфабрикатипряноароматична сировинаокисленняpryanoaromaticheskih rawoxidationsemiкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження стійкості до окислення фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату під час зберіганняOther