Аналіз діяльності ПП «Телеком Буд Інжиніринг» засобами Data Mining - Несвітайло, Дар`я Володимирівна (My University, 2014)
Використання сукупності методів аналізу Data Mining дозволяє керівникам та менеджерам ПП «Телеком Буд Інжиніринг» оперативно відстежувати ситуацію в компанії; знаходити найкращі бізнес-рішення при роботі з контрагентами; ідентифікувати клієнтів та групи клієнтів, які приносять найбільший прибуток; знижувати витрати на матеріали та вирішувати ряд інших питань та ситуацій, які відповідають специфіці ПП «Телеком Буд Інжиніринг». Using aggregate analysis methods Data Mining enables executives and managers PE "Telecom Engineering Bud" promptly monitor the situation in the company; find the best business solution when dealing with contractors; identify customers and customer groups that are most profitable; reduce the cost of materials and solve other issues and situations that suit the PE "Telecom Engineering Bud."
Keywords: засоби Data Mining; средства Data Mining; Data Mining tools; інформаційні системи; information Systems