Кохан, Олена ОлександрівнаПрилуцька, Ліна ПетрівнаЯременко, Н. А.Дорохович, Антонелла Миколаївна2013-11-152013-11-152005Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка» / О. О. Гавва, Л. П. Прилуцька, Н. А. Яременко, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 71-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2005. — Ч. ІІ. - С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11333Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічних, вологоутримуючих речовин, джерела ферменту інвертази, емульгаторів на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування досліджуваних добавок.uk-UKаморфна масагігроскопічні речовинифермент інвертазатермін зберіганняемульгаторamorphous masshygroscopic agentsenzyme invertaseshelf lifeemulsifierкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»Thesis