Дітріх, Ірина Вікторівна2020-06-172020-06-172020Дітріх, І. В. Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального призначення у закладах ресторанного господарства / І. В. Дітріх // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. - С. 273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31497Доведена доцільність використання кукурудзяного борошна і журавлини сушеної у рецептурі печива для діабетиків, яке може бути впроваджено в меню закладів ресторанного господарства. The expediency of using cornmeal and dried cranberries in the diabetic cookie recipe, which can be introduced into the menu of restaurant establishments, is provedпечивокукурудзяне борошножуравлина сушенаорганолептична оцінкаcookiescorn flourdried cranberriessensory assessmentкафедра готельно-ресторанної справиРозширення асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального призначення у закладах ресторанного господарстваThesis