Іванов, Сергій ВіталійовичВергелес, Георгий ВалентиновичОлійнічук, Сергій ТимофійовичСосницький, Віталій ВолодимировичШиян, Петро ЛеонідовичХомічак, Любомир МихайловичМудрак, Тетяна ОмелянівнаСизько, Валерій БорисовичРудаков, Володимир Костянтинович2013-02-062013-02-062012Патент 67537 UA, МПК C12F 3/00 Спосіб виробництва спиртових бражок з крохмалевмісної сировини / Іванов С. В., Вергелес Г. В., Олійнічук С. Т., Сосницький В. В., Шиян П. Л., Хомічак Л. М., Мудрак Т. О., Сизько В. Б., Рудаков В. К. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № 0201109419 ; заявл. 27.07.2011 ; опубл. 27.02.2012, Бюл. № 4, 2012 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6113Винахід відноситься до спиртової промисловості, його завданням є удосконалення способу виробництва етилового спирту шляхом змін параметрів технологічних операцій та зв,язків між ними, зниження енерговитрат, підвищення питомого виходу спирту. An invention behaves to a spirit industry, his task is an improvement of method of production of ethyl spirit by the change of parameters of technological operations and connections between them, decline of energy expenses, increase of specific exit of alcohol.otherферментативна обробкарозріджуючі ферментиоцукрення крохмалюfermentative treatmentdiluting enzymessaccharification of starchкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології цукру і підготовки водикафедра експертизи харчових продуктівСпосіб виробництва спиртових бражок з крохмалевмісної сировини (Патент на корисну модель № 65537)Other