Олійник, Світлана ІванівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичШевченко, Ілля ВолодимировичПоліщук, Олександр Миколайович2017-11-082017-11-082014Вплив глюкози та глюкозно-фруктозного сиропу на якість горілчаної продукції / С. І. Олійник, В. Л. Прибильський, І. В. Шевченко, О. М. Поліщук // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи : збірник наукових праць за матеріалами ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 11 листопада 2014 р. – К. : ННЦ «ІАЕ». – 2014. – С. 57-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26106Під час розроблення рецептур нових видів горілок та горілок особливих використовують вуглеводні інгредієнти, які пом’якшують смак готової продукції. Встановлено оптимальні кількості внесення у купаж горілок та горілок особливих глюкози кристалічної гідратної та глюкозно-фруктозного сиропу, що дає змогу підвищити дегустаційну оцінку та стійкість готової продукції з їх використанням. When designing recipes for new types of vodka and vodka, special uses are carbohydrate ingredients that soften the taste of the finished product. The optimal amounts of vodka and vodka of special glucose in crystalline hydrated and glucose-fructose syrup have been established, which allows to increase the tasting evaluation and stability of finished products with their use.глюкозаглюкозно-фруктозний сиропякість горілчаної продукціїglucoseglucose-fructose syrupthe quality of the vodka productsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив глюкози та глюкозно-фруктозного сиропу на якість горілчаної продукціїOther