Резніченко, Юрій МиколайовичПетриченко, Ігор БорисовичВиговський, Валерій ЮрійовичХомічак, Любомир Михайлович2014-10-292014-10-292014Двоступенева І сатурація - суттєвий етап в підвищенні ефективності очищення дифузійного соку / Ю. М. Резніченко, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, Л. М. Хомічак // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17794Важливе місце в технологічному процесі займає I карбонізація. Від правильності її проведення залежить загальний ефект адсорбційного очищення соку, швидкість фільтрування соку і витрата каменю на виробництво. Ефективність проведення I сатурації в значній мірі залежить від її апаратурного оформлення. Important role in the technological process is I carbonization. of correctness of its implementation depends on the overall effect of adsorption purification juice, juice filtration velocity and flow stone of production. Efficiency of carbonation I greatly depends on its hardware design.otherсатураціякарбонізаціядифузійний сікcarbonationкафедра технології цукру і підготовки водиdiffusion juiceДвоступенева І сатурація - суттєвий етап в підвищенні ефективності очищення дифузійного сокуOther