Марйоха, Ігорь Михайлович2021-09-222021-09-222021Марйоха, І. М. Дослідження та удосконалення технологічних параметрів для прискорення процесу зброджування пивного сусла високої густини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ігорь Михайлович Марйоха ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2021. – 84 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35488otherвисокогустинне пивоварінняраси дріжджівступінь зброджуваннявіцинальні дикетонипобічні продукти бродінняферментні препаратикінцевий ступінь зброджуванняекстрактивні речовиникафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження та удосконалення технологічних параметрів для прискорення процесу зброджування пивного сусла високої густиниOther