Високос, ОлексійТурчина (Побережна), Марія Петрівна2014-11-182014-11-182014Високос, О. Фактори, що впливають на розвиток виробничого потенціалу підприємства / О. Високос, М. Побережна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 96-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18464Формування ефективних, адаптованих до сучасних умов розвитку виробничих відносин механізмів управління виробничим потенціалом харчового підприємства неможливе без комплексного і системного дослідження факторів, що впливають на формування і розвиток виробничого потенціалу підприємства. Мова йде про дослідження виробничого потенціалу під впливом факторів не як окремих складових його розвитку, а як комплексного визначення меж виробничо-відтворювальних процесів на підприємстві, в галузі або регіоні, про умови реалізації деяких граничних стратегічних установок, у межах яких виробничі системи будь-якого рівня не втрачають своєї цілісності. Forming effective, adapted to modern conditions of production relations management mechanisms of the food production capacity enterprises is impossible without a comprehensive and systematic study of factors influencing the formation and development of the productive capacity of the enterprise. This is a study of the production potential under the influence of factors not as separate components of its development, as well as a comprehensive definition of the boundaries of production and reproduction processes in the enterprise, industry or region, the boundary conditions for the implementation of some policy settings within which production systems at any level do not lose their integrity.uk-UKфактори впливувиробничий потенціалхарчове підприємствоimpact factorsproduction potentialfood companyкафедра економіки праці та менеджментуФактори, що впливають на розвиток виробничого потенціалу підприємстваOther