Манк, Валерій ВеніаміновичПешук, Людмила ВасилівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2013-04-022013-04-022005Манк, В. В. Розроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінності / В. В. Манк, Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвська // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 42–45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7177У статті наведено дані про встановлення групового та жирнокислотного складу харчових фосфоліпідів, про комплексні емульгувальні та стабілізувальні властивості фосфоліпідів і високомолекулярних поврхнево-ативних речовин поліцукридної природи та рецептуру продуктів на основі прямої емульсії та вивчено.The article presents information on establishing group and fatty acid composition of dietary phospholipids on complex emulsifying and stabilizing properties of phospholipids and high-povrhnevo atyvnyh substances politsukrydnoyi nature and formulation of products based on direct emulsions and studied.otherповерхнево-активні речовинифосфоліпідижирні кислотиемульсіямайонезpovrhnvo-active substancesphospholipidsfatty acid emulsionmayonnaiseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінностіArticle