Спосіб введення олієвмісної рідкої сировини у комбікорми (Патент на корисну модель № 112331) - Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Пєтухова, Інна Сергіївна (My University, 2016)
В основу корисної моделі покладено удосконалення способу введення олієвмісної рідкої сировини в комбікорми, що дозволяє зменшити окиснення жирів рослинного походження і підвищити термін зберігання комбікормів, зменшити мікробіологічне забруднення та перевести частину білкових речовин в рідкий стан. The invention is based on the improvement of the method for introducing an olive containing liquid feed into the feed, which allows to reduce the oxidation of vegetable fats and to increase the shelf life of the mixed fodders, to reduce the microbiological contamination and to transfer some of the protein substances to the liquid state.
Keywords: олія; гідроксид натрію; гідроксид калію; oil; sodium hydroxide; potassium hydroxide; кафедра технології зберігання і переробки зерна