Використання підходів стратегічного управління на підприємствах України - Гарбар, С. Ю. (My University, 2011)
Розглянуті основні аспекти понять стратегія та стратегічне управління підприємства. Запропоновані особливості здійснення стратегічного менеджменту вітчизняних підприємств.
Keywords: підприємство; стратегія; стратегічне управління; enterprise; strategy; strategic management