Інформаційна підтримка інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів - Гаврилов, В. С.; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна; Метльов, Сергій Геннадійович (My University, 2008)
Ця робота є складовою тематики на базі створенню інформаційної підтримки інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів на базі сучасних комп’ютерних технологій. This work is part of the subject based on the creation of information support engineering solutions in industrial food drying processes based on модерн computer technology.
Keywords: сушка; продукти; оптимізація; база даних; підтримка; рішення; сайт; drying; products; optimization; database and knowledge; support; decision; site; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки