Удосконалення технології сортових помелів пшениці - Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович (My University, 2020)
В роботі наведено результаті удосконалення технологічного процесу сортового помелу зерна пшениці. На основі досліджень білості борошна та його виходу показано можливості розвитку технології помелу.зерна пшениці в сортове борошно. The paper presents the results of improving the technological process of varietal milling of wheat. Based on research on the whiteness of flour and its yield, the possibilities of developing the technology of grinding wheat into varietal flour are shown.
Keywords: пшениця; подрібнення; білість; борошно; wheat; milling; whiteness; flour; кафедра технології зберігання і переробки зерна