Єремеєва, Олена АнатоліївнаХарченко, Євген Іванович2021-05-212021-05-212020Єремеєва, О. А. Удосконалення технології сортових помелів пшениці / О. А. Єремеєва, Є. І. Харченко // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково-педагогічних працівників, 16 червня 2020 р. – Умань : ВПЦ Візаві, 2020. – С. 134–137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34072В роботі наведено результаті удосконалення технологічного процесу сортового помелу зерна пшениці. На основі досліджень білості борошна та його виходу показано можливості розвитку технології помелу.зерна пшениці в сортове борошно. The paper presents the results of improving the technological process of varietal milling of wheat. Based on research on the whiteness of flour and its yield, the possibilities of developing the technology of grinding wheat into varietal flour are shown.otherпшеницяподрібненнябілістьборошноwheatmillingwhitenessflourкафедра технології зберігання і переробки зернаУдосконалення технології сортових помелів пшениціThesis