Tkach, VolodymyrKushnir, MartaOliveira, Sílvio C.Garcia, JaremKarputina, MargaritaKhargeliia (Karputina), DariaIvanushko, YanaMorozova, TetianaYagodynets, Petro2024-10-182024-10-182023The theoretical description for sotolone cathodic and anodic electrochemical determination in wines / V. Tkach, M. Kushnir, S. de Oliveira, J. Garcia, M. Karputina, D. Khargelia, Y. Ivanushko, T. Morozova, P. Yagodynets // IV International Food, Pharmaceutical and Environmental Chemistry Symposium 15-17 February. – Giresun, Türkiye, 2023https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45048Sotolone is a natural aromatizer, present in Portuguese wine. The goal of this work is the mechanistic theoretic analysis of the sotolon electrochemical determination over a conducting polymer electrode.Сотолон є природним ароматизатором, присутнім у португальському вині. Метою цієї роботи є теоретичний механічний аналіз електрохімічного визначення сотолона на провідному полімерному електроді.enкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваsotolonePortuguese winedetected electrochemicallyсотолонпортугальське виноелектрохімічне визначенняThe theoretical description for sotolone cathodic and anodic electrochemical determination in winesThesishttps://orcid.org/0000-0001-7929-0300