Красуля, Олена ОлександрівнаГрек, Олена Вікторівна2013-04-052013-04-052012Красуля, О. О. Ферментовані сироваткові напої з харчовими волокнами та гідролізованою лактозою / О. О. Красуля, О. В. Грек // Наука і бізнес — основа розвитку економіки : тези доповідей Міжнародного науково-практичного форуму. - Д.: ДНУ, 2012. — С. 202-203.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7318Досліджено процес бродіння сумішей на основі молочної сироватки з підвищеною в´язкістю та з гідролізованою лактозою за показниками кількості накопиченої біомаси мікроорганізмів та діоксиду вуглецю протягом 48 год. Обгрунтовано доцільність використання даної інформації для розроблення технології сироваткових напоїв з харчовими волокнами різного походження. The process of fermentation mixtures based on whey with high viscosity and hydrolyzed lactose in terms of accumulated biomass of bacteria and carbon dioxide for 48 h. Feasibility of using this information to develop technologies whey drinks with food fibers of different origin.otherмолочна сироваткаwhey drinkнапій бродінняfermentation drinkквасне суслоkvas wortкафедра технології молока і молочних продуктівФерментовані сироваткові напої з харчовими волокнами та гідролізованою сироваткоюThesis