Махоніна, Марина ЮріївнаУкраїнець, Анатолій ІвановичРашевська, Тамара Олексіївна2013-12-242013-12-242009Махоніна, М. Ю. Вплив добавки з насіння льону на консистенцію і структуру вершкового масла / М. Ю. Махоніна, А. І. Українець, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наук. конф. молодих учених, аспір. і студ., 13 – 14 квітня 2009 р. : тези доп. – Київ: НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 218.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12419Досліджено вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла. The effect of flax seed additive on the structure and consistency of butter was investigated.uk-UKвершкове маслонасіння льонуструктрураbutterflax seedstructureкафедра технології молока і молочних продуктівВплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового маслаThesis