Чернявська, Людмила ІванівнаКлименко, Лариса Степанівна2013-01-242013-01-242008Чернявська, Л. І. Експрес-метод ідентифікації білого цукру / Л. І. Чернявська, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2008. - Часть ІІ. - С. 180.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5552Розроблено методику визначення вмісту крохмалю в цукрі фотоколориметричним методом, що дозволяє здійснювати ефективний моніторінг білого цукру та ідентифікувати цукор різного походження. Встановлений вміст крохмалю в цукрі з буряків – 3-10,5 мг/кг, а з цукру-сирцю – 60-650 мг/кг.otherбілий цукорцукрові бурякицукор-сирецькрохмальідентифікацібелый сахарсахарная свекласахар-сырецкрахмалидентификацияwhite sugarraw sugarstarchidentificationЕкспрес-метод ідентифікації білого цукруThesis