Кравченко, НадіяКаплунець, Інна МиколаївнаІвчук, Надія Павлівна2019-06-252019-06-252019-04-11Кравченко, Н. Природа харчових добавок у складі сиркових десертів та глазурованих сирків / Надія Кравченко, Інна Каплунець, Надія Івчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85-ої міжнар. конф. молодих аспірантів і студ.,11-12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. І. – С. 57https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29890Аналіз показав, що 15% досліджуваних сиркових виробів містять лише природні харчові добавки. Натомість 75% – містять суміш харчових добавок різної природи, що може негативно позначитися на здоровї населення. The analysis showed that 15% of the studied cheeses contain only natural nutritional supplements. In contrast, 75% - contain a mixture of nutritional additives of different nature, which may adversely affect the health of the population.uk-UKдієтична добавкасиркові десертиглазуровані сиркиdietary supplementcheese dessertsglazed cheesesкафедра технології оздоровчих продуктівПрирода харчових добавок у складі сиркових десертів та глазурованих сирківThesis