Природа харчових добавок у складі сиркових десертів та глазурованих сирків - Кравченко, Надія; Каплунець, Інна Миколаївна; Івчук, Надія Павлівна (My University, 2019)
Аналіз показав, що 15% досліджуваних сиркових виробів містять лише природні харчові добавки. Натомість 75% – містять суміш харчових добавок різної природи, що може негативно позначитися на здоровї населення. The analysis showed that 15% of the studied cheeses contain only natural nutritional supplements. In contrast, 75% - contain a mixture of nutritional additives of different nature, which may adversely affect the health of the population.
Keywords: дієтична добавка; сиркові десерти; глазуровані сирки; dietary supplement; cheese desserts; glazed cheeses; кафедра технології оздоровчих продуктів