Згурський, Андрій Володимирович2016-10-042016-10-042013Згурський, А. В. Розроблення рецептур сиркових паст з використанням рослинної сировини / А. В. Згурський // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 162–163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24306Для розширення асортименту паст на основі сиру кисломолочного та підвищення їх біологічної цінності розроблено рецептуру нового продукту з використанням насіння льону. To expand the range of pastes based on cottage cheese and raising their biological value recipes developed new products using flax seeds.uk-UKкафедра технології харчування та ресторанного бізнесусиркові пастирослинна сировинарецептураcheese pastaherbsrecipeРозроблення рецептур сиркових паст з використанням рослинної сировиниOther