Турчин, Владислав ЮрійовичШутюк, Віталій Володимирович2013-04-222013-04-222013Турчин, В. Ю. Мікрохвильово-конвективне сушіння рослинної сировини / В. Ю. Турчин, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ.– С. 238-240.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7580Розглянуто тенденції використання мікрохвильового сушіння рослинної сировини. Наведено порівняльний аналіз комбінації різних способів сушіння з мікрохвильовим. Considers trends using microwave drying plant material. The comparative analysis of a combination of different methods of drying with microwave.otherмікрохвильове сушінняплодиовочіmicrowave dryingfruitsvegetablesкафедра технології консервуванняМікрохвильово-конвективне сушіння рослинної сировиниThesis