Деменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаГрабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаМірошник, Володимир Олександрович2012-09-032012-09-032004Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю / О. М. Майданець, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, В. О. Мірошник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2004. - № 15 - С. 62-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2314Встановлено кінетичні закономірності ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю в залежності від технологічних умов проведення процесу.Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch.otherкрохмальstarchферментативне розріджуваннякінетикатехнологічні умовиenzymatic liquefactionkinetictechnological conditionsкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалюArticle