Українська мова в сучасному інформаційному просторі - Яременко, Світлана Андріївна (My University, 2005)
Зазначена стаття розпочинає низку публікацій, присвячених аналізові сучасної мовної ситуації в Україні. У статті акцентовано увагу на мові мас-медійного простору. The article begins the row of publications, devoted the analysis of modern linguistic situation in Ukraine. At attention in language of mass medias is accented the article.
Keywords: мовне питання; Linguistic question; мовна ідентичність; чужомовна ідентифікація; державна мова; linguistic authentication; official language; кафедра гуманітарних дисциплін