Особливості застосування рентгенівського експерименту до структурних досліджень масложирових систем - Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Шилов, В. В.; Гомза, Юрій Петрович (My University, 1998)
Досліджували зразки молочного жиру за допомогою рентгенівського дифрактометра. Розроблена і відпрацьована рентгенооптична схема. Studied samples of milk fat by using X-ray diffractometer. Designed and tested X-ray optical scheme.
Keywords: молочний жир; тригліцириди; рентгенівський дифрактометр; milk fat; triglycerides; X-ray diffractometer; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів