Проблеми розвитку туризму в Україні - Кузнецов, Валерій Павлович; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2014)
Україна займає одне з провідних місць в Європі за рівнем забезпеченості цінними природними та історико-культурними ресурсами, здатними генерувати значний туристичний інтерес у вітчизняних та іноземних подорожуючих. Однак, національний туристичний продукт, має низьку конкурентоспроможність на внутрішньому та міжнародному туристичному ринку. Ukraine occupies a leading position in Europe in terms of availability of valuable natural, historical and cultural resources, able to generate significant tourist interest in local and foreign travelers. However, the national tourism product, has low competitiveness of the domestic and international tourism market.
Keywords: ринок туризму; туристичний продукт; природні ресурси; tourism market; natural resources; tourist product; кафедра туристичного та готельного бізнесу