Використання САПР в проектуванні нових виробів - Марченко, Андрій; Кавун, Віталій Петрович (My University, 2014)
Використання в промисловому виробництві САПР дає можливість підприємствам швидко реагувати на зміну попиту, у короткий термін налагоджувати випуск нових видів продукції, швидко пристосовуватись до змін на ринку, відслідковувати життєвий цикл виробів, ефективно підвищувати та контролювати їх якість. Use in industrial production CAD ​​enables companies to respond quickly to changes in demand in the short term to establish production of new products, quickly adapt to market changes, track the life cycle of products, effectively improve and control the quality.
Keywords: промислове виробництво; проектування; САПР; industrial production; CAD; design