Розробка модуля інтелектуального аналізу даних для оцінки мережевої інфраструктури підприємства - Струзік, Владислав Анатолійович; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2017)
Авторами була розроблено модуль інтелектуального аналізу даних з використанням засобів BusinessIntelligence Microsoft, а саме MS AnalysisServes та MS VisualStudio для обробки статистичної інформації по використанню та навантаженні різних мережевих інфраструктур отриманої від декількох українських фірм. The authors developed a module for intelligent data analysis using Microsoft BusinessIntelligence tools, namely MS AnalysisServes and MS VisualStudio for processing statistical information on the use and loading of various network infrastructures obtained from several Ukrainian firms.
Keywords: підприємство; інфраструктура; інтелектуальний аналіз; enterprise; infrastructure; intellectual analysis; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки