Дослідження процесу мембраної дистиляції при концентруванні мінеральних речовин - Змієвський, Юрій Григорович; Мирончук, Валерій Григорович; Торколат, Е. О.; Данилевич, В. П.; Кучерук, Дмитро Дмитрович (My University, 2012)
На сьогодні активно розвиваються прикладні аспекти умовно нових мембранних процесів, таких як мембранна дистиляція. Today, the rapid development of new conventionally applied aspects of membrane processes such as membrane distillation.
Keywords: кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; дистиляція; мінеральні речовини; distillation; minerals