Шинкарук, Аліна ОлександрівнаЦирульнікова, Віта ВалентинівнаЛазоренко, Наталія Петрівна2015-12-112015-12-112012Шинкарук, А. Пробіотичні продукти у закладах ресторанного господарства / А. Шинкарук, В. Цирульнікова, Н. Лазоренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 33-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21949Позитивний ефект пробіотичних продуктів не декларовано, а доведено. Тому проінформовані споживачі з цікавістю ставитимуться до страв з пробіотиками, враховуючи те, що вони мають справу не просто з харчовими продуктами, призначеними для задоволення потреб у харчових речовинах, смаку та енергії, а і з продуктами, які чинять позитивний вплив на їх здоров’я. The positive effect of probiotic products is not declared and proved. Therefore, informed consumers curiously treat foods with probiotics, given that they are dealing not just with food intended to meet the needs nutrients, taste and energy, but also with the products, which have a positive impact on their health.кафедра готельно-ресторанної справипробіотикизаклади ресторанного господарствапопитзаведения ресторанного хозяйстваInstitutions restaurantsdemandprobioticsПробіотичні продукти у закладах ресторанного господарстваOther