Пробіотичні продукти у закладах ресторанного господарства - Шинкарук, Аліна Олександрівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2012)
Позитивний ефект пробіотичних продуктів не декларовано, а доведено. Тому проінформовані споживачі з цікавістю ставитимуться до страв з пробіотиками, враховуючи те, що вони мають справу не просто з харчовими продуктами, призначеними для задоволення потреб у харчових речовинах, смаку та енергії, а і з продуктами, які чинять позитивний вплив на їх здоров’я. The positive effect of probiotic products is not declared and proved. Therefore, informed consumers curiously treat foods with probiotics, given that they are dealing not just with food intended to meet the needs nutrients, taste and energy, but also with the products, which have a positive impact on their health.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; пробіотики; заклади ресторанного господарства; попит; заведения ресторанного хозяйства; Institutions restaurants; demand; probiotics