Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2022)
У роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; інжиніринг; ресторанний бізнес; життєвий цикл; проєкт; engineering; restaurant business; life cycle; project