Кузьмін, Олег Володимирович2022-09-082022-09-082022Кузьмін, О. В. Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» / О. В. Кузьмін // Наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку : збірник тез наукових праць X Міжнародної наукової конференції, 29 червня 2022 р., м. Прага, Чехія. – 2022. – С. 75–78https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37973У роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїінжинірингресторанний бізнесжиттєвий циклпроєктengineeringrestaurant businesslife cycleprojectПерспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»Thesis