Склад наливки «Чайні традиції» (Деклараційний патент на корисну модель № 110714) - Кузьмін, Олег Володимирович; Кушлак, Антон Сергійович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Зваричук, Зоя Василівна; Захарчук, Марина Анатоліївна (My University, 2016)
Склад наливки містить водно-спиртовий настій чаю І і II зливу, коньяк, ванілін, цукровий сироп, лимонну кислоту, колер, спирт етиловий ректифікований вищої очистки, воду. Composition liquor containing aqueous-alcoholic brew tea and II plum brandy, vanilla, sugar syrup, citric acid, color, ethyl alcohol highest purification, water.
Composition of liqueur is «Tea Traditions» (Patent for utility model № 110714)
Keywords: наливка; liqueur; настій; extract; чай; tea; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції