Кюфта по-київськи дієтична (Патент на корисну модель № 86014) - Топчій, Оксана Анатоліївна; Полумбрик, Максим Олегович; Денисюк, Алла Павлівна; Коровіна, Марія Володимирівна (My University, 2013)
В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури кюфти по-київськи та розширені асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a kyuhta formulation in Kiev and an extended assortment of manufactured products in improving the quality of the target product, in particular, organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
Keywords: кюфта; рецептура; асортимент; консистенція; молоко; рисове борошно; індичка; сировина; жиророзчинні реологічні властивості; інгредієнти; kyufta; recipe; range; texture; milk; rice flour; turkey; raw materials; fat-soluble; rheological properties; ingredients; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів