Топчій, Оксана АнатоліївнаПолумбрик, Максим ОлеговичДенисюк, Алла ПавлівнаКоровіна, Марія Володимирівна2017-06-232017-06-232013Патент 86014 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01) Кюфта по-київськи дієтична / Топчій О. А., Полумбрик М. О., Денисюк А. П., Коровіна М. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2013 07199 ; заявл. 06.06.2013 ; опубл. 10.12.2013, Бюл. № 23, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25661В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури кюфти по-київськи та розширені асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a kyuhta formulation in Kiev and an extended assortment of manufactured products in improving the quality of the target product, in particular, organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.кюфтарецептураасортиментконсистенціямолокорисове борошноіндичкасировинажиророзчинні реологічні властивостіінгредієнтиkyuftareciperangetexturemilkrice flourturkeyraw materialsfat-solublerheological propertiesingredientsкафедра екології та екоменеджментукафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКюфта по-київськи дієтична (Патент на корисну модель № 86014)Other