Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаНовохат, Дарина Сергіївна2021-06-042021-06-042021Башта, А. Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначення / А. Башта, Д. Новохат // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34275Враховуючи цінний хімічний склад ягід смородини і калини та гарбузового шроту, використання їх у виробництві пастили дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити харчову цінність та надати готовому виробу оздоровчих властивостей. Given the valuable chemical composition of currant and viburnum berries and pumpkin meal, their use in the production of pastilles will enrich it with biologically active substances, increase the nutritional value and give the finished product health properties.otherкалиначорна смородинапастилашрот гарбузового насінняviburnumblack currantmarshmallowpumpkin seed mealкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначенняThesis