Шульга, Оксана Сергіївна2019-01-152019-01-152017Шульга, О. С. Модифікація пектину як фактор формування споживчих властивостей біодеградабельної плівки / О. С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 83 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Київ, 2017. – Ч. 1. – С. 99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28724Проведено модифікації, що дозволяють отримати речовини із різними властивостями. Пектин модифікований сечовиною залежно від його концентрації у складі плівки здійснює різний вплив на досліджувані показники. Modifications were made to obtain substances with different properties. Pectin modified with urea, depending on its concentration in the film, has a different effect on the investigated parameters.uk-UKпектинбіорозкладальна плівкамодифікаціяpectinbiodegradable filmmodificationкафедра експертизи харчових продуктівМодифікація пектину як фактор формування споживчих властивостей біодеградабельної плівкиThesis