Дочинець, Інга Вікторівна2024-03-012024-03-012023Дочинець, І. В. Інноваційні технології в ресторанній справі / І. В. Дочинець // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Полтава : ПДАУ, 2023. – С. 202–203https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41926Охарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговуванняModern publicly available methods of increasing attractiveness and improving the quality of provided services are characterized, the introduction of new innovative technologies in the hospitality industry is the main factor in the development of restaurant enterprises and makes it possible to occupy leading positions in market segments and meet service standardsukкафедра готельно-ресторанної справиінноваціїтехнологіїресторанна справаіндустріяinnovationrestaurant businessindustrytechnologyІнноваційні технології в ресторанній справіThesishttps://orcid.org/0000-0001-8096-0746