Шульга, Наталія Михайлівна2013-07-082013-07-082010Шульга Н. М. Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості / Н. М. Шульга // Молокопереробка. –2010. – № 11. - С. 15 - 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8991Наведено вимоги до організації виробничої лабораторії на підприємствах молокопереробної галузі, способи відбирання проб для проведення аналізів, підготовки посуду та матеріалів, настанови щодо проведення основних мікробіологічних досліджень cировини та готової продукції. The requirements for the organization of industrial laboratories in dairy industry, the methods of sampling for analysis, the preparation of glassware and materials, guidance for the main microbiology tests of raw materials and products are listed.otherмікробіологічний контрольмолочна промисловістьаналізметод визначеннянастановаmicrobiological controldairy industryanalysismethod of determinationguidanceОрганізація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловостіArticle