Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості - Шульга, Наталія Михайлівна (My University, 2010)
Наведено вимоги до організації виробничої лабораторії на підприємствах молокопереробної галузі, способи відбирання проб для проведення аналізів, підготовки посуду та матеріалів, настанови щодо проведення основних мікробіологічних досліджень cировини та готової продукції. The requirements for the organization of industrial laboratories in dairy industry, the methods of sampling for analysis, the preparation of glassware and materials, guidance for the main microbiology tests of raw materials and products are listed.
Keywords: мікробіологічний контроль; молочна промисловість; аналіз; метод визначення; настанова; microbiological control; dairy industry; analysis; method of determination; guidance