Методологічні основи досліджень мембранних технологій при отриманні інуліну з топінамбуру - Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2016)
Зберігання бульб топінамбура традиційними способами протягом нетривалого часу викликає не тільки значну втрату ними корисних речовин і властивостей, а й сприяє розвитку на їх поверхні шкідливих мікроорганізмів. Storage Jerusalem artichoke tubers in traditional ways in a short time not only causes significant loss of useful substances and properties, but also contributes to the development of their surface harmful microorganisms.
Keywords: інулін; inulin; бульба; bulb; кафедра технології консервування