Розробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скором - Міщенко, Ксенія Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович (My University, 2018)
Розроблено інноваційну технологію ресторанної продукції при визначенні збалансованості амінокислотного скору. Innovative technology of restaurant production has been developed in determining the balance of amino acid.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; капуста цвітна; cauliflower; амінокислотний скор; amino acid