Міщенко, Ксенія ІгорівнаКузьмін, Олег ВолодимировичРоманченко, Наталія МиколаївнаМурзін, Андрій Вадимович2018-07-132018-07-132018Розробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скором / К. І. Міщенко, О. В. Кузьмін, Н. М. Романченко, А. В. Мурзін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 2 (42). – С. 69–73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28016Розроблено інноваційну технологію ресторанної продукції при визначенні збалансованості амінокислотного скору. Innovative technology of restaurant production has been developed in determining the balance of amino acid.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїтехнологіяінноваціяамінокислотний скорtechnologyinnovationamino acidРозробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скоромArticle