Напрями реструкції плодоовочеконсервних підприємств - Жужукіна, Наталія Іванівна; Оганезов, Андрій Володимирович (My University, 2007)
Стаття присвячена розв'язанню теоретичних, інформаційно-методичних та прикладних проб лем реструктуризації підприємств плодоовочеконсервної промисловості в процесі трансформації економіки України. The article is dedicated to solve the oretical, informational, methodical and applied problems of enterprises restructurization of canned fruits industry in Ukrainian economic transformation process.
Keywords: реструктуризація; концепція; економіка підприємства; restructurization; concept; еnterprise economics; кафедра економіки і права