Українець, Анатолій ІвановичКоваль, Ольга Андріївна2013-03-272013-03-272008Українець А. І. Визначення складової показника якості харчових продуктів – консистенції / А. І. Українець, О. А. Коваль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 24. - С. 39-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7096Представлено методику визначення складової показника якості харчових продуктів — консистенцію пенетрацією. Вона проста для практичного використання, базується на аналізі диференціальних рівнянь руху методами символьної комп'ютерної математики. The penetrational method of the consistency determination has been proposed. The consistency is an important component of 9the quality coefficient of the food products. The method distinguishes from the others by it simplicity and based on the analysis of the differential equations of the indentor motion using symbolic mathematics methods.otherякістьконсистенціямоделювання якостіпенетраціяqualityconsistencyquality modelingpenetrationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВизначення складової показника якості харчових продуктів – консистенціїArticle