Antonenko, ArtemStukalska (Ivanova), Nataliia2023-10-302023-10-302023Antonenko, A. Innovative technologies of flour dishes in restaurants / A. Antonenko, N. Stukalska / Молодь - науці і виробництву : актуальні питання харчової промисловості : ІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 10 травня 2023р., м. Херсон. – Херсон : ХДАЕУ, 2023. – С. 12-13https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41268Therefore, the aim of the work is the scientific justification and development of the technology of Polish sauce using avocado oil and the study of its quality. Метою роботи є наукове обґрунтування та розробка технології польського соусу з використанням олії авокадо та дослідження її якості.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїnutritional valueфункціональні продуктихарчова цінністьхарчові волокнаtechnologyfunctional productsfood fiberssaucesсоусиInnovative technologies of flour dishes in restaurantsThesis